Έναρξη Αιτήσεων Πρακτικής Άσκησης A περιόδου 2019-2020 για το ΗΜΜΥ

25-11-2019


Όσοι φοιτητές (που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών) ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική άσκηση [ 13 θέσεις με υλοποίηση ΠΑ έως 31/10/2020 ] καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης της ΠΑ ( https://arch.ece.uowm.gr/iposition/ ), αφού συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία στην προσωπική τους καρτέλα μέχρι [ 8 Δεκεμβρίου 2019 23:59 ]. Όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, θα ανακοινωθεί η ιεράρχηση σύμφωνα με τον αλγόριθμο που περιγράφεται στο eclass (μάθημα "Πρακτική Άσκηση"), θα κληθούν οι επιλέξιμοι φοιτητές να αναζητήσουν φορέα από τον ΑΤΛΑ ( https://atlas.grnet.gr/ ) και να ορίσουν την περίοδο εκπόνησης ΠΑ (3 μήνες) για να ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση και η ασφάλιση. Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώνουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα βαθμολογικά τους στοιχεία και ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα iposition, η οποία θα πρέπει να _φαίνεται_ στο δεσμό "Οι αιτήσεις μου". Υποχρεωτικά, θα πρέπει να ανεβάσουν ένα pdf από την ηλεκτρονική βαθμολογία, που να φαίνονται όλοι οι βαθμοί και τα προσωπικά τους στοιχεία, διαφορετικά δε θα ληφθεί υπόψιν η αίτησή τους.

Η Β περίοδος αιτήσεων θα είναι 1 με 20 Μαρτίου και θα υπάρξουν επιπρόσθετες 12 θέσεις. Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμες 25 θέσεις για το Τμήμα ΗΜΜΥ έως 31 Οκτωβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι λαμβάνονται υπόψη μόνο τα μαθήματα ως και το προηγούμενο εξάμηνο, και αν κάποιος φαίνεται να έχει περάσει μαθήματα σε μελλοντικά εξάμηνα (λόγω αλλαγής ΤΜΠΤ=>ΗΜΜΥ) δε θα πρέπει να τα συμπεριλάβει, εκτός αν αποφασιστεί κάτι διαφορετικό στην επόμενη ΓΣ, οπου σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Η ΠΑ μπορεί να ξεκινήσει 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7, 1/8 (επιλέγεται από το φοιτητή).

Οι φοιτητές που θέλουν να ενημερώνονται μπορούν να γραφούν στο eclass στο μάθημα Πρακτική Άσκηση.

Επίσης, μπορούν να έρχονται κάθε Τρίτη 17:00 - 18:00 στο γραφείο του Τμηματικά Υπευθύνου ΠΑ, Μ. Δασυγένη.