Έναρξη Αιτήσεων Πρακτικής Άσκησης Α Περιόδου 2018-2019

29-10-2018


Όσοι φοιτητές (που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών) ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική άσκηση καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης (https://arch.icte.uowm.gr/iposition/ ) αφού συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία στην προσωπική τους καρτέλα μέχρι ΚΑΙ 10 Νοεμβρίου 2018. Στις 11 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί η ιεράρχηση σύμφωνα με τον αλγόριθμο που περιγράφεται στο eclass (μάθημα "Πρακτική Άσκηση") και θα κληθούν οι πρώτοι να επιλέξουν φορέα από τον ΑΤΛΑ και περίοδο Πρακτικής Άσκησης (3 μήνες) για να ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση και η ασφάλιση. Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώνουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα βαθμολογικά τους στοιχεία και ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα iposition, η οποία θα πρέπει να φαίνεται στο δεσμό "Οι αιτήσεις μου".

Η Πρακτική Άσκηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως 31 Μαΐου (το διάστημα επιλέγεται από το φοιτητή), εκτός αν υπάρξει διαφορετική ενημέρωση από την κεντρική δομή.

Ο ακριβής αριθμός των ατόμων δεν μας έχει ανακοινωθεί από την κεντρική δομή και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων που θα γίνουν. Επίσης, δεν μας έχει ενημερωθεί ακόμη αν θα υπάρξει Β φάση αυτό το ακαδημαϊκό έτος, οπότε μη διστάσετε να κάνετε αίτηση τώρα ή να ενημερώσετε τους συμφοιτητές σας που δεν παρακολουθούν τις ανακοινώσεις.

Οι φοιτητές που θέλουν να ενημερώνονται μπορούν να γραφούν στο eclass στο μάθημα Πρακτική Άσκηση.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν την Πέμπτη 1/11/2018 στις 17:00 για μια ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο του Τμηματικά Υπευθύνου Πρακτικής Άσκησης, Μ. Δασυγένη.

Ο υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης στο ΤΜΠΤ Μηνάς Δασυγένης