Hμερίδα με θέμα: “New Era of Technology Innovation in ICT, 5G and Optical Technologies”

29-10-2018


Η Ένωση Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών - Επιστημόνων Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής Ελλάδος, Μέλος της Ομοσπονδίας Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Federation of Telecommunications Engineers of the European Union - FITCE), διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
“New Era of Technology Innovation in ICT, 5G and Optical Technologies”

την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 στο συνεδριακό χώρο του Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών από την ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και σημαντικά στελέχη της αγοράς.  

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα, παρακαλώ να στείλουν σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην κ. Λούτα (louta@uowm.gr), έως την Παρασκευή 09/11/2018. Επιπρόσθετα, όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ενεργά στη διοργάνωση / υποστήριξη της ημερίδας, παρακαλώ να το επισημάνουν στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που θα αποστείλουν.

Τέλος, κατόπιν πρότασης της κ. Λούτα στον Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος της FITCE, για τους φοιτητές που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να δοθεί δυνατότητα δωρεάν εγγραφής τους στο Ελληνικό Τμήμα της FITCE για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.