Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εκπροσώπων του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη

21-11-2019


Επίσκεψη εκπροσώπων του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Matthias Hoffmann, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ της εταιρείας Prodyna κ. Huseyin Ciftci, συναντήθηκαν με τους Πρόεδρους του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Καθηγητή κ. Παντελή Αγγελίδη και Καθηγητή κ. Ιωάννη Μπακούρο αντίστοιχα, καθώς και με ομάδα Καθηγητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας της Σχολής με την εταιρεία Prodyna. Η εταιρεία, με έδρα τη Φραγκφούρτη και παραρτήματα σε οκτώ χώρες, δραστηριοποιείται στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο