Πρόσκληση σε Ημερίδα Απολογισμού και Ενημέρωσης

19-11-2015


Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος και η ομάδα υλοποίησης του έργου «Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας» σας προσκαλούν στην ημερίδα ενημέρωσης και απολογισμού με τίτλο «3 χρόνια Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Καραμανλή και Λυγερής, Κοζάνη.

Αντικείμενο του έργου αποτέλεσε η ψηφιοποίηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου που παράγεται από τα δύο συνεργαζόμενα ιδρύματα, η ανάπτυξη συνοδευτικού πολυμεσικού υλικού όπως βιντεοδιαλέξεις, podcasts, κ.ά. και η διάθεσή τους χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς τόσο στους άμεσα ενδιαφερόμενους, φοιτητές και σπουδαστές, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο μέσω της αξιοποίησης των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες δράσης, τα κύρια επιτεύγματα αλλά και οι δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία των 3 χρόνων υλοποίησης του. Τέλος, θα συζητηθούν φιλοδοξίες και προτάσεις για το μέλλον.