ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ- ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΧΕΙΜ. 2021-2022 ΠΡΟΓΡ. ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜΜΥ ΚΑΙ ΜΠΤ

13-10-2021


   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022

Ανάληψη Διπλωματικών Εργασιών

Ενημερώνουμε τους φοιτητές όλων των ετών των προγραμμάτων σπουδών ΜΠΤ και ΗΜΜΥ του Τμήματος ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα γίνουν ηλεκτρονικά (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους) στη διεύθυνση https://students.uowm.gr από 13/10/2021  έως 20/10/2021. (Προσοχή!! Διαφέρει από την εγγραφή στα μαθήματα του eclass.uowm.gr).

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική σε κάθε εξάμηνο σπουδών και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Προσοχή!!! Όταν κάνετε τη δήλωση των μαθημάτων σας μην ξεχνάτε να πατήσετε αποστολή, διαφορετικά η δήλωση δεν είναι έγκυρη. Μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης δεν μπορείτε να κάνετε καμία αλλαγή.

Σημειώνεται ότι δε θα δοθεί καμία παράταση. Οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν τη δήλωσή τους εγκαίρως προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Έτσι θα αποφύγουν τα προβλήματα, από τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, με τη δήλωση της τελευταίας στιγμής.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα κατατίθενται στη Γραμματεία τα έντυπα Ανάληψης Διπλωματικών Εργασιών (επισυνάπτεται) από τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις, με τον τίτλο της εργασίας γραμμένο στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με τον Οδηγό Σπουδών του Τμήματος.