ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΜΜΥ ΚΑΙ ΜΠΤ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

05-03-2021


Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση στις δηλώσεις μαθημάτων σας, μέχρι και την Παρασκευή 12/3/2021.

Επίσης:
1) Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται με βάση το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθείτε.
2) Επιτρέπεται η τροποποίηση της δήλωσης έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της. Μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης δεν μπορείτε να κάνετε καμία αλλαγή.
3) Ο αριθμός των μαθημάτων που μπορείτε να δηλώσετε όσοι βρίσκεστε κάτω από το 10ο εξάμηνο είναι 11, ενώ όσοι είστε πάνω από το 10ο εξάμηνο δεν υπάρχει περιορισμός.
4) Προσοχή!!! Όταν κάνετε τη δήλωση των μαθημάτων σας μην ξεχνάτε να πατήσετε αποστολή, διαφορετικά η δήλωση δεν είναι έγκυρη.

Διευκρινίσεις:

1) Το μάθημα Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών είναι διαθέσιμο για όσους θέλουν να το δηλώσουν τροποποιώντας τη δήλωσή τους (θα αναρτηθεί νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που θα περιλαμβάνει το μάθημα).

2) Όσοι θέλουν να δηλώσουν την Ειδική Εργασία, τώρα στο εαρινό εξάμηνο,  μπορούν να τη δηλώσουν τροποποιώντας τη δήλωσή τους.

3)Για όσους ανήκουν στο πρόγραμμα σπουδών ΜΠΤ και είχαν δηλώσει κάποια από τα παρακάτω μαθήματα στο χειμερινό εξάμηνο, θα τα παρακολουθήσουν/εξεταστούν τώρα στο εαρινό εξάμηνο σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του ΗΜΜΥ:

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός ΙΙ (JAVA)-(παρακολουθούν το μάθημα Αντ. Προγραμματισμός  Ι (JAVA) του ΗΜΜΥ, 2ο εξάμηνο)
Ηλεκτρομαγνητισμός
Ηλεκτρικά Κυκλώματα
Πιθανότητες και Στατιστική
Ενσωματωμένα Συστήματα
Επιχειρησιακή Έρευνα
Μικροεπεξεργαστές
Φωτονική – Οπτικές Διατάξεις


4) Για όσους ανήκουν στο πρόγραμμα σπουδών ΜΠΤ και παρακαλούθησαν/εξετάστηκαν στο χειμερινό εξάμηνο στο  μάθημα  «Ψηφιακή Σχεδίαση» θα πρέπει να το δηλώσουν τώρα στο εαρινό εξάμηνο.

5) Για όσους ανήκουν στο πρόγραμμα σπουδών ΗΜΜΥ και  παρακαλούθησαν/εξετάστηκαν στο χειμερινό εξάμηνο στο μάθημα «Συστήματα Επικοινωνιών» 6ου εξαμήνου, θα το δηλώσουν τώρα στο εαρινό εξάμηνο.

6) Για όσους ανήκουν στο πρόγραμμα σπουδών ΗΜΜΥ και δήλωσαν κάποια από τα παρακάτω μαθήματα του 7ου εξαμήνου στο χειμερινό εξάμηνο, θα τα παρακολουθήσουν/εξεταστούν τώρα στο εαρινό εξάμηνο:

Ψηφιακά Ηλεκτρονικά

Ψηφιακές Επικοινωνίες (Όσοι βρίσκονται στο 6ο εξάμηνο ΗΜΜΥ τώρα, αγνοούν το μάθημα διότι δεν τους αφορά στην παρούσα στιγμή)

7)Μόνο όσοι ανήκουν στο Πρόγραμμα σπουδών ΗΜΜΥ θα δηλώσουν/παρακολουθήσουν/εξεταστούν στο μάθημα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ι, τώρα στο εαρινό εξάμηνο, διότι οι ΜΠΤ το αντίστοιχο μάθημα το δήλωσαν/παρακολούθησαν/εξετάστηκαν στο χειμερινό.

8) Για όσους ανήκουν στο πρόγραμμα σπουδών ΜΠΤ και παρακαλούθησαν/εξετάστηκαν στο χειμερινό εξάμηνο στο  μάθημα  «Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός Ι (C++)» θα πρέπει να το δηλώσουν τώρα στο εαρινό εξάμηνο.