Ανακοίνωση Βιωματικού Εργαστηρίου

04-12-2020


Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (MIS 5051039)» ανακοινώνουμε την διοργάνωση ενός βιωματικού εργαστηρίου με τίτλο: «Σταχτοπούτες» και «Βασιλόπουλα» Υπό Διαπραγμάτευση στην πόλη της Κοζάνης, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 11π.μ. με 1μ.μ. σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης. Το εργαστήρι αυτό εντάσσεται σε μια σειρά από εργαστήρια, τα οποία διοργανώνουμε στην Κοζάνη, με γενικότερο θέμα: «Συντροφικές Σχέσεις και Ισότητα ανάμεσα στα Φύλα».

 

Τίτλος:

«Σταχτοπούτες» και «Βασιλόπουλα» Υπό Διαπραγμάτευση

Λίγα Λόγια Για το Εργαστήριο

Κάλεσμα συμμετοχής σε ένα εργαστήρι προβληματισμού και ανακατασκευής της πραγματικότητας. Άραγε υπάρχουν «Σταχτοπούτες & Βασιλόπουλα» σήμερα; Πως επιδρούν τα έμφυλα στερεότυπα στην καθημερινότητα μας και πως αναπαρίστανται στα παραμύθια; Έλα στην διαδικτυακή μας ομάδα να αναστοχαστούμε και να γράψουμε το παραμύθι από την αρχή!

Πότε:

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 11π.μ. με 1μ.μ.

Που:

Διαδικτυακά μέσω zoom

Μέγιστος Αριθμός Ατόμων:

 

15

Δήλωστε Συμμετοχή:

Αποστολή email με το ονοματεπώνυμό σας, το τμήμα φοίτησής σας και το έτος σπουδών σας στη διεύθυνση: myfeo.psy.koz@uowm.gr

Θέμα email: Συμμετοχή στο Βιωματικό Εργαστήρι με τίτλο: «Σταχτοπούτες» και «Βασιλόπουλα» Υπό Διαπραγμάτευση

Διοργανώτρια:

Σεψά Ελπίδα- Ψυχολόγος ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. Κοζάνης

 

Ομιλήτριες: 

Αντωνιάδου Χρυσούλα- Ψυχολόγος Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης

Σερσέμη Παρθένα- Κοινωνική Λειτουργός Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης