ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΥΟ (2) ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

08-11-2023


Χορήγηση δύο (2) ανταποδοτικών υποτροφιών σε προπτυχιακούς φοιτητές (πρώτου κύκλου σπουδών) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών για το ακαδ. έτος 2023-2024.

 

1. Ο υπότροφος θα καλύψει τις ανάγκες της συντήρησης, επέκτασης και υποστήριξης της λειτουργίας της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας. Οι  υποχρεώσεις θα περιλαμβάνουν: Ορθή λειτουργία της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, ενημέρωση περιεχομένου (αλλαγές, προσθήκες, διορθώσεις), επέκταση λειτουργιών, ολοκλήρωση αγγλικής εκδοχής,  προσθήκη ανακοινώσεων και εκπαίδευση μέλους ΕΤΕΠ ή/και γραμματείας.

 

2. Ο υπότροφος θα καλύψει τις ανάγκες τεχνικής υποστήριξης Η/Υ και υποστήριξης λογισμικού. Οι  υποχρεώσεις θα περιλαμβάνουν: Επίβλεψη θεμάτων desktop PC hardware και καλωδίωσης, υποστήριξη εγκατάστασης software και υποστήριξη χρηστών Η/Υ στα εργαστήρια του Τμήματος.

 

Οι ώρες απασχόλησης θα είναι τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα με μέγιστο τις 40 ώρες μηνιαίως, για δέκα μήνες συνολικά στη διάρκεια του ακαδ. έτους 2023-2024, με μηνιαία αποζημίωση τα 200,00 € .

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που πληρούν την παρακάτω προϋπόθεση και επιθυμούν να λάβουν ανταποδοτική υποτροφία να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος.

 

Η προϋπόθεση για τη λήψη ανταποδοτικής υποτροφίας είναι η εξής:

Ο υποψήφιος να φοιτά τον Οκτώβριο του 2023 από το 3ο έτος και πάνω.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα λαμβάνεται υπόψη κατ΄ αρχήν η γενική επίδοσή τους  στα μαθήματα και κατά δεύτερον το ατομικό και οικογενειακό τους εισόδημα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας και σύμπτωσης του εισοδήματος θα γίνεται κλήρωση.

Ο βαθμός αξιολόγησης κάθε αίτησης θα προκύπτει από την παρακάτω σχέση:

Βαθμός Κατάταξης = 4 × (Χ/Υ) + 0,3  × ΜΟ + 0,3  × Ζ

Όπου:

Χ: Το πλήθος των υποχρεωτικών μαθημάτων που έχει περάσει ο φοιτητής

Υ: Το πλήθος των συνολικών υποχρεωτικών μαθημάτων του τμήματος έως το τελευταίο εξάμηνο φοίτησης του φοιτητή για το οποίο έχει προλάβει να εξεταστεί

ΜΟ: Ο Μέσος Όρος της βαθμολογίας του φοιτητή

Ζ: Βαθμός συνέντευξης

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση ανταποδοτικής υποτροφίας (επισυνάπτεται)
  • Εκκαθαριστικό της Εφορίας για το οικογενειακό και ατομικό τους εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

 

Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος, ece@uowm.gr, από τις 09-11-2023 έως και τις 19-11-2023.

Η ορισθείσα επιτροπή αξιολόγησης από το Τμήμα, συντάσσει πίνακα δικαιούχων υποτρόφων  (τακτικών και αναπληρωματικών) με σειρά κατάταξης επιλογής αφού λάβει υπόψη την ως άνω προϋπόθεση και το βαθμό αξιολόγησης. Ο πίνακας κατάταξης/ επιλογής διαβιβάζεται για επικύρωση στη Συνέλευση του Τμήματος.

Ακολούθως, διαβιβάζεται απόσπασμα πρακτικών της Συνέλευσης του Τμήματος στον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου για την υλοποίηση της διαδικασίας απόδοσης της υποτροφίας.