ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΤΗΜΜΥ 2023-2024

27-10-2023


Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, της Πολυτεχνικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Αμφιθέατρο του τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη ΖΕΠ.

Τους φοιτητές καλωσόρισε ο Πρόεδρος του τμήματος καθηγητής κ. Γεώργιος Χριστοφορίδης παρουσία του κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής καθηγητή κ. Παντελή Αγγελίδη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών πλακετών στα αφυπηρετήσαντα μέλη ΔΕΠ του ΤΗΜΜΥ, αναπληρωτή καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γαύρο και κ. Ιωάννη Μάστορα, λέκτορα εφαρμογών. Ακολούθησε απονομή επαίνων προόδου στους /στις πρωτεύσαντες/σες φοιτητές/τριες κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-23.

Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΗΜΜΥ, αναπληρωτής καθηγητής κ. Μάρκος Τσίπουρας παρουσίασε το πρόγραμμα Σπουδών καθώς και τις φυσικές και ψηφιακές υποδομές  του τμήματος, έδωσε χρηστικές πληροφορίες και ενημέρωσε τους φοιτητές για τα επαγγελματικά δικαιώματα και της προοπτικές απασχόλησης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Επίσης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  από την κ. Ελπίδα Σεψά, Ψυχολόγο.

Επιπλέον, η  κ. Αλεξία Αντωνιάδου, υπεύθυνη των φοιτητικών ομάδων του ΠΔΜ παρουσίασε στους φοιτητές τις πολιτιστικές, αθλητικές και εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Πανεπιστήμιο.

Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση των επιστημονικών ομάδων  του τμήματος:

  • IEEE Branch
  • ASPiRE
  • Ρομποτικής
  • Ανάπτυξης videogames
  • Ασφάλειας (Security)
  • Perseus Racing Team

Επιπλέον φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: https://share.uowm.gr/download/266194697ae580d764c3f2ed58611e89d9b7.html