Women ESTEAM Fests

28-11-2022


Θέλεις να αναπτύξεις τις ψηφιακές και επιχειρηματικές σου δεξιότητες;
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με την Deloitte, το Ευρωπαϊκό ΣυμβούλιοΚαινοτομίας και τον Οργανισμό SMEs (EISMEA), θα φιλοξενήσουn 2 Women ESTEAM Fests στην Ελλάδα (Entrepreneurship, Science,Technology, Engineering, Arts, Mathematics) σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Το Women ESTEAM Fest στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, στις 12 Δεκεμβρίου 2022.Το Women ESTEAM Fest στην Πάτρα θα πραγματοποιηθείστο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events, στις 14 Δεκεμβρίου 2022.

Στόχος του Women ESTEAM είναι να δημιουργήσει κοινότητες και δίκτυα για την ανάπτυξη των ψηφιακών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων των γυναικών.Το μονοήμερο Fest θα δώσει την ευκαιρία σε γυναίκες άνω των 18 ετών

  • να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους,
  • να γνωρίσουν άλλες γυναίκες με ίδια ενδιαφέροντα και
  • να εμπνευστούν από γυναίκες-πρότυπα με επιτυχημένες σταδιοδρομίες στον ψηφιακό και επιχειρηματικό κόσμο.

Το Fest θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη πολύ βασικών έως προχωρημένων ψηφιακών ή/και επιχειρηματικών ικανοτήτων και σε πολλές άλλες soft δεξιότητες (π.χ. επίλυση προβλημάτων, δημιουργικότητα, συνεργασία, δημόσια ομιλία κ.λπ.).

Επισκεφθείτε τη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα workshops που θα πραγματοποιηθούν και εγγραφείτε έως τις 5 Δεκεμβρίου! Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για να μαθαίνετε τα νέα , μπορείτε να γίνετε μέλος της διαδικτυακής κοινότητας Women ESTEAM.