Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων

02-04-2022


Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί το Μάιο για 4η συνεχή χρονιά. Ο διαγωνισμός αποτελεί δράση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες από Ελλάδα και Κύπρο.

Η συμμετοχή στο ΑΝΤ είναι δωρεάν και προσφέρει μία πολύτιμη εμπειρία με διακρίσεις στους συμμετέχοντες και τα Ιδρύματα στα οποία φοιτούν.
Ο διαγωνισμός έχει τρείς φάσεις: Τον Προκριματικό, τους Ημιτελικούς και τη Τελική αναμέτρηση

1ος Γύρος- Προκριματικός: 14-15 Μαΐου 2022
- Διαπραγμάτευση στην οποία οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες μέσω τηλεδιάσκεψης.

2ος Γύρος- Ημιτελικοί: 28 Μαΐου 2022
- Οι δέκα ομάδες που προκρίθηκαν, θα συμμετάσχουν στις Δια ζώσης (εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες) διαπραγματεύσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

3ος Γύρος- Τελική Φάση: 29 Μαΐου 2022
- Οι δύο καλύτερες ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο σύνολο των διαπραγματεύσεων θα αποτελέσουν τους φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού ο οποίος θα πραγματοποιηθεί Δια ζώσης (εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες) στην Αθήνα ενώπιον της Κριτικής Επιτροπής.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού ant.aueb.gr, ενώ η αίτηση (έως 17.4.2022) υπάρχει στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

ANT_Application