Aνακοίνωση για τη λειτουργία της ΜΥΦΕΟ στη διάρκεια του αποκλεισμού

10-11-2020


Ενημερώνουμε τις φοιτήτριες, τους φοιτητές, και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ότι κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού (lockdown) η ΜΥΦΕΟ συνεχίζει την λειτουργία της παρέχοντας τις υπηρεσίες της.

Ειδικότερα, οι ψυχολόγοι της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης της μονάδας θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά από τις 10.00 π.μ. ως και τις 18.00 μ.μ. από Δευτέρα ως Παρασκευή για τηλεφωνική επικοινωνία και υποστήριξη ή για συνεδρίες μέσω τηλεδιάσκεψης. Ανεξάρτητα από τη δυσκολία που αντιμετωπίζετε και το μέγεθός της, οι ψυχολόγοι της μονάδας είναι στη διάθεσή σας για να ενισχύσουν την επικοινωνία με την/τον καθεμία/καθένα από εσάς και για να σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε. Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί τους και να μοιραστείτε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Για να συναντήστε τις ψυχολόγους μας, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στις οδηγίες:

https://myfeo.uowm.gr/pos-na-kleiso-rantevoy/

Για τηλεφωνική επικοινωνία: https://myfeo.uowm.gr/epikoinonia/

Για επικοινωνία μέσω email:

Γρεβενά: myfeo.psy.gre@uowm.gr, υπεύθυνη ψυχολόγος-Αριστέα Καραμήτρου

Καστοριά: myfeo.psy.kas@uowm.gr, υπεύθυνη ψυχολόγος-Βίκυ Μάστορα

Κοζάνη: myfeo.psy.koz@uowm.gr, υπεύθυνη ψυχολόγος-Ελπίδα Σεψά

Πτολεμαΐδα: myfeo.psy.pt@uowm.gr, υπεύθυνη ψυχολόγος-Όλγα Κακουλίδου

Φλώρινα: myfeo.psy.flo@uowm.gr, υπεύθυνη ψυχολόγος-Βασιλική Βατάλη

Οι ομαδικές δια ζώσης δράσεις λόγω αποφυγής διαποράς του COVID-19 αναστέλλονται προσωρινά. Ωστόσο, έχουμε προγραμματίσει μία σειρά από διαδικτυακές ομαδικές δράσεις για τους επόμενους μήνες.

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας (https://myfeo.uowm.gr/anakoinoseis/) για το πρόγραμμα των ομαδικών μας δράσεων.