Διαγωνισμός Προγραμματισμού IEEEXtreme 14.0

07-10-2020


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά, στις 24 Οκτωβρίου, το ΙΕΕΕ οργανώνει τον διαγωνισμό προγραμματισμού IEEEXtreme!
Ο IEEEXtreme είναι μια παγκόσμια πρόκληση, όπου ομάδες που αποτελούνται από φοιτητές-μέλη του IEEE από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο καλούνται εντός 24 ωρών να επιλύσουν μια σειρά μοναδικών, αλλά και απαιτητικών προβλημάτων προγραμματισμού χρησιμοποιώντας τις πιο γνωστές γλώσσες προγραμματισμού !
Το IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό και φέτος για 8η φορά.
Ο διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί διαφορετικά. Η οργανωτική επιτροπή του IEEE SB UoWM Κοζάνης σε συνεργασία με τα Student Branches της Ελλάδας κατάφεραν να δημιουργήσουν τoν πρώτο πανελλαδικό Server στο Discord, ένα community με μέλη από όλη την Ελλάδα.
Στόχος ;
Η προετοιμασία των ομάδων που θα λάβουν μέρος στον μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό παγκοσμίως.
Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στις 24 και 25 Οκτωβρίου, ενώ οι εγγραφές για δήλωση συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 12 Οκτωβρίου !
Οι 100 πρώτες ομάδες κερδίζουν μοναδικά τεχνολογικά δώρα, ενώ η νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού έχει την μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε συνέδριο της IEEE της επιλογής της, οπουδήποτε στον κόσμο κι αν είναι αυτό! Πιο αναλυτικά: http://ieeextreme.org/prizes/