Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας για την Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη.

09-04-2020


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης με την υποστήριξη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη». Ο διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο της Στρατηγικής του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του μοντέλου της Έξυπνης Πόλης.

            Smart City


Οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τύπων σχολικών μονάδων του Δήμου Κοζάνης καλούνται προαιρετικά να στείλουν τις ιδέες τους με έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα σχετικά με το μετασχηματισμό του Δήμου Κοζάνης σε έξυπνο Δήμο. Προσδοκούμε ότι, με τη συμμετοχή τους, θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Καλούμε τα παιδιά με την άδεια, συγκατάθεση και την προτροπή των γονέων/κηδεμόνων τους να λάβουν μέρος στη συγγραφή/παρουσίαση της δικής τους πρότασης. Ενδεικτικά οι άξονες είναι:

1.       Περιβάλλον και Ενέργεια

2.       Κινητικότητα – Μεταφορές

3.       Έξυπνη Διαβίωση

4.       Έξυπνοι πολίτες

5.       Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Η υποβολή των συμμετοχών μπορεί να γίνεται από 9/4/2020 έως 15/5/2020 στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχήςhttps://forms.gle/XSH2ma3LmkVaSfrDA

Αναλυτικές πληροφορίες για το θέμα τον τρόπο συμμετοχής και τα έπαθλα του διαγωνισμού θα βρείτε στο επισυναπτόμενο.