Ημέρα Καριέρας με την TeamViewer

11-12-2019


Τη Δευτέρα 9/12 πραγματοποιήθηκε άλλη μια ημέρα καριέρας στο τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το τμήμα υποδέχτηκε τον Διευθυντή Ανάπτυξης Λογισμικού της TeamViewer Hellas κPhilippDeutcher. Ο κ. Deutcher παρουσίασε τα project τηςεταιρίας τα οποία σχετίζονται με λογισμικό διασυνδεσιμότητας για την εξ’αποστάσεως διαχείριση υπολογιστή. Έγινε αναφορά στις νέες υπηρεσίες που ενσωματόνονται στο δημοφιλές λογισμικό και σχετίζονται με την επαυξημένη πραγματικότητα αλλά και τη λειτουργία του λογισμικού σε πλατφόρμες cloud και ΙοΤ.

O κDeutcher αναφέρθηκε και στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των ομάδων λογισμικού της εταιρίας αλλά και στο μοντέλο διαχείρισης έργων λογισμικού που αυτή τη στιγμή υιοθέτει η Teamviewer με πιο ευέλικτες μεθόδους.Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα καριέρας, εκπαίδευσης υπαλλήλων αλλά και απαιτούμενων τεχνικών προσόντων κατά την πρόσληψη.  

H ελληνική θυγατρική της Team Viewer συστάθηκε πριν τέσσερις μήνες με έδρα τα ΙωάννιναΗ εταιρία σχεδίαζει την αύξησή του προσωπικού της σε 70 άτομα στη επόμενη διετία.



teamViewer





teamViewer

 

 

 


teamViewer